• Program de lucru

    9AM - 9PM

  • Sambata

    10AM - 8PM

  • Duminica

    Inchis

Despre Noi

hair tehnician • administrator AshaHair

DIANA MITROFAN

Iubesc părul lung și bogat de când mă știu. Întreaga adolescență mi-am   petrecut-o căutând cele mai blânde metode prin care să îmi înfrumusețez părul,  concentrându-mă să aprofundez tehnicile care să nu deterioreze nici scalpul, nici  firul  de păr.

Am îndrăgit extensiile de păr tocmai pentru că acestea se pierdeau perfect între firele de păr și îmi dădeau un aspect absolut natural și spectaculos. Ulterior, am realizat că nu puține sunt femeile care caută fix același lucru. Cercetările mele în domeniu m-au condus, în urmă cu 12 ani, spre identificarea unor cursuri de specialitate care să îmi ofere posibilitatea să evoluez cu adevărat în domeniu, ca să pot fi de folos și altora.

Am combinat pasiunea cu studiul și am absolvit școala de hair-stylist la Reflexovital, în urmă cu 7 ani, apoi, pentru că am dorit să îmi dezvolt propriul brand am investit în Asha Hair, spațiul în care am învățat cum să fabricăm manual cele mai bune extensii, exclusiv din păr natural, absolvind cursuri de prelucrarea parului din Kazakhstan, Brazilia si Rusia.

Asha Hair

Extensii din Par Natural 100%

Am identificat unii dintre cei mai buni colectări de păr natural din lume și prelucrăm manual toate sistemele de prindere pentru extensiile de păr. Ușor nu este să oferim un produs standard, dar ne străduim ca producția extensiilor să fie impecabilă.

În zona de producție, lucrăm cu o echipă de perucheri care prelucrează fir cu fir fiecare sistem de prindere, iar pe partea de colorimetrie suntem partenerii unor hairstyle-iști alături de care, cu ajutorul produselor Alfaparf și Revlon, reușim să obținem cele mai frumoase nuanțe.

Urmărim cel puțin șase teste de supunere, în procesul de producție al extensiilor: testul de igienă, verificarea cuticulei firului de păr și eliminarea firelor scurte, decolorarea și vopsirea (dacă este cazul)
, uscarea părului în condiții climatice potrivite, prelucrarea manuală a părului și a tipului de prindere

 

Întreaga echipă Asha Hair monitorizează producția și comercializarea extensiilor de păr.

 

De ce folosim doar păr natural 100%? Pentru că astfel evităm alergiile, schimbarea extensiilor la două-trei luni, degradarea părului propriu și încurcarea acestuia. Iar cele care au folosit extensiile Asha Hair știu despre ce vorbesc.

Pot să garantez pentru calitatea produselor pe care le vindem la Asha Hair și, pentru că sunt certificată în acest domeniu, îți pun la dispoziție o serie de sfaturi și trucuri care să te ajute să identifici ce tip de extensii ți se potrivesc și cum să le întreții, dar și informații cu privire la noutățile din sfera frumuseții.