• Program de lucru

    9AM - 9PM

  • Sambata

    10AM - 8PM

  • Duminica

    Inchis

Salon Asha Hair

Extensii

Descoperă Calitatea

Te asteptam in Timisoara , salonul Asha Hair - destinația ta exclusivă pentru extensii de păr de cea mai înaltă calitate. În plus față de serviciile noastre de extensii de păr, oferim și o gamă completă de servicii de hairstyling, inclusiv spălat, tuns și coafat, pentru a completa look-ul tău nou și îngrijit. Fiecare vizită la Asha Hair este o oportunitate de a te răsfăța și de a te simți ca o adevărată regină a frumuseții.
din par

Extensii de Păr Natural Virgin

La Asha Hair, suntem mândri să oferim cea mai buna calitate la extensiile de păr natural virgin, selectate cu grijă pentru a-ți oferi un aspect impecabil și natural. Avem o gamă largă de opțiuni, inclusiv extensii din par kazah, rusesc și european, în toate culorile și lungimile dorite, pentru a-ți satisface toate preferințele. Puteți chiar viziona și atinge diferitele modele din vitrina salonului nostru.
natural

Experiență de Hairstyling Premium

Fie că îți dorești o schimbare de look radicală sau doar vrei să-ți accentuezi frumusețea naturală, echipa noastră experimentată te va ghida și consilia pe tot parcursul procesului. De la consultanța inițială pentru alegerea extensiilor perfecte pentru tine, până la montare, coafare și îngrijirea ulterioară, suntem aici să te ajutăm să te simți și să arăți absolut minunat.
Salon Asha Hair 15
Asha Hair

Te asteptam sa ne vizitezi

Dacă ești în căutarea unui salon de încredere pentru extensiile tale de păr sau pentru servicii de hairstyling premium, vino să ne vizitezi la Asha Hair și descoperă secretul unei coafuri perfecte și a unei înfățișări impecabile!