• Program de lucru

    9AM - 9PM

  • Sambata

    10AM - 8PM

  • Duminica

    Inchis

Politica de retur

Clientul poate returna unul sau mai multe produse , in termen de 14 zile de la achizitie , dupa instintarea echipei AshaHair prin formularul de retur alaturat. Coletul se va trimite la adresa comunicata in confirmarea cererii de retur , cu valoare 0 ( fara ramburs). Odata ce echipa AshaHair confirma ca produsele nu au fost deteriorate ve-ti primii banii in cont in termen de 14 zile.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Din motive de sanatate si igiena nu vor fi acceptate produsele desigilate , tunse , vopsite , cu urme vizibile de purtare a extensiilor deoarece in aceste conditii ele sunt considerate folosite. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face. Va recomandam sa va aplicati extensiile intr-un salon specializat.

Asha Hair va suporta taxele de curierat pentru retur doar in cazul in care produsul se dovedeste defect.

Daca doriti returnarea unui produs si inlocuirea acestuia cu altul, taxa de transport va fi suportata de dvs. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original si de dovada achizitiei acestora.

    AshaHair