• Program de lucru

  9AM - 9PM

 • Sambata

  10AM - 8PM

 • Duminica

  Inchis

Termeni si conditii

Acesti termeni sunt valabili pentru cumparaturile facute pe platforma www.AshaHair.ro operata de AshaHair RO SRL, CUI:38215465 , cu sediul social în Timisoara, jud. Timis , denumită în continuare AshaHair.

AshaHair se va asigura sa livreze produsele si extensiile de par comandate prin intermediu site-ului in 2-4 zile lucratoare. In cazul in care comandati un produs care nu mai exista pe stoc sau nu mai este disponibil la pretul afisat pe site , AshaHair are obligatia sa va anunte despre acest fapt si poate anula comanda fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Compania isi rezerva dreptul de a impune in orice moment un minim de comanda pentru orice comanda de bunuri facuta inainte de acceptarea acesteia.

Asha Hair nu-si asuma nicio responsabilitate in cazul defectelor provenite din purtare necorespunzatoare, din deteriorare intentionata, neglijenta, conditii anormale de munca, nerespectarea instructiunilor oferite de producator sau Companie , utilizare incorecta sau efectuarea de modificari fara sfatul AshaHair.

Prin finalizarea unei comenzi telefonice sau electronice pe site-ul nostru, Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail pentru comunicarea cu dumneavoastra.

Aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor societatii.

Nu utilizam datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profile. Nu luam niciodata decizii automate cu privire la dumneavoastra. Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor in conditii de securitate. Nu prelucram date in scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra sau indeplinirea obligatiilor legale.

Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui, la adresa de email: contact@ashahair.ro. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Toate comenzile vor fi confirmate pe mail sau telefonic, in caz contrar comanda se va anula.

Factura se emite electronic , pe mailul completat in datele comenzii. Daca adresa de email nu este completata corect si nu ati intrat in posesia facturii ne puteti contacta si o retrimitem.

Vanzatorul poate anula orice comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese

AshaHair se va asigura ca extensiile comandate sa ajunga in stare impecabila la destinatar.

AshaHair nu isi asuma raspunderea in cazul in care comandati un set de extensii de par ,iar nuanta acestora nu corespunde cu cerintele dvs. In cazul in care doriti returnarea produselor, se poate in termen de 14 zile de la cumparare. Dupa primirea acestora echipa noastra constata ca produsele nu au fost utilizate si s-au returnat fara sa fie deteriorate, plata returului se va face in 14 zile lucratoare. Daca doriti returnarea unui produs si inlocuirea acestuia cu altul, taxa de transport va fi suportata de dvs. Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tipul microring sau cheratina. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face datorita deteriorarii cheratinei. Va recomandam sa va aplicati extensiile intr-un salon specializat .

Livram doar produsele in limita stocului disponibil, in cazul in care comandati un produs pe care nu il avem in stoc, va vom instiinta in acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenta stocul sau pretul articolelor nu ne asumam responsabiliatea. In cazul in care observati erori de sistem va rugam sa ne contactati pentru a putea remedia problemele in cel mai scurt timp posibil. Produsele afisate pe site fara denumire, poza, pret, sau pret zero si stoc zero nu sunt de vanzare. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, iar banii ii veti primi in max. 14 de zile prin virament bancar. Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale.

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Elementele de grafica web, text,poze, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea Magazinului AshaHairRO SRL-D si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere in cazul in care apar erori de funtionalitate ale platformei pe care este construit site-ul www.ashahair.ro

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile, prin virament bancar. Nu acceptam colete returnate cu taxa ramburs, daca doriti banii inapoi, trimiteti coletul cu valoare ramburs zero , noi il verificam, iar banii vi viram in contul dvs bancar in termen de 14 zile. Solicitati returnarea produselor, telefonic sau prin formularul de RETUR de pe situl nostru , in timp de 14 zile de la primirea coletului , in urma caruia veti primi instructiuni suplimentare. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin Curier. Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea magazinului AshaHair. Echipa noastra verifica atent fiecare produs trimis pentru ca acesta sa fie livrat in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim produsul cu unul identic (model, lungime si culoare), suportand cheltuiala de transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta lungime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de transport spre adresa noastra de returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

AshaHair nu trimite colete cu optinea de a deschide coletul la livrare.

PLATA CU CARDUL

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzacţii.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

CARD CADOU

Poți alege unul sau mai multe carduri cadou cu o valoare intre 1000 si 5000 de lei . Livrarea se face foarte rapid , prin email ,iar destinatarul cardului cadou poate cumpara orice produs sau serviciu de pe platforma www.AshaHair.ro sau direct din salonul AshHair Timisoara. Cardul cadou poate fi aplicat sub forma de reducere, pe o singura comanda , valoarea cardului fiind scăzută din totalul comenzii .

Odată cumpărat cardul are o valabilitate de 12 luni . Nu exista niciun comision de emitere , cat plătești atât va fi reducerea pe comanda selectata.

Prin completarea datelor cu caracter personal in comanda cardului cadou, accepți procesarea datelor personale introduse si atașate contului tau de client si împuternicești AshaHair sa le transmită destinatarului sub forma unui card cadou personalizat.

Cum trimit un card cadou ?

 • Selectează cardul cadou si suma dorita, in site .
 • Completează adresa de email a destinatarului si mesajul tau
 • comanda si vei primii confirmarea plății,  iar cardul va ajunge la destinatar cu tot cu informații de utilizare

Se poate returna un produs cumpărat cu un card cadou, iar daca returul se afla in perioada de valabilitate a cardului , vei primii un nou cod care va avea accesai valoare . Noul card cadou va avea aceeași valabilitate ca si primul card . Aceasta nu se prelungește . Daca ai returnat un produs in afara perioadei de valabilitate a cardului , vei primii un nou card valabil doar 30 de zile calendaristice .

Daca ai trimis deja comanda, nu mai poți adăuga un card cadou . Comanda trebuie refăcută pentru a adăuga un card . Seria cardului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care veți obține pe loc o reducere egala cu valoarea cardului cadou. Nu este permisa cumpărarea altui card cadou  de pe platforma noastră, utilizând alt card cadou.

Valoarea cardului nu poate fii transformata in numerar.

Cardul cadou poate fi comandat si livrat electronic, direct pe adresa de email a destinatarului, care se va putea bucura imediat de cadoul primit .

Termeni si Conditii valabile doar pentru pentru comenzi personalizate

Am luat la cunostinta ca fiecare comanda personalizata este platita in avans

Am luat la cunostinta ca durata unei comenzi personalizate este de 2-6 saptamani

Am luat la cunostinta ca pentru returnarea sau schimbarea produsului personalizat voi primii doar 50% din valoarea achitata initial.