• Program de lucru

    9AM - 9PM

  • Sambata

    10AM - 8PM

  • Duminica

    Inchis

Cum sa ai grija de parul blond decolorat

Am făcut toate cercetările pentru dvs., astfel încât să vă puteți bucura de parul blond platinat, fără griji, și am testat pe drum nenumărate produse, astfel încât să puteți economisi bani folosind produse care funcționează într-adevăr.

Folositi un toner pentru culoare

Tonerele aplicate pe părul blond la salon durează de obicei doar câteva săptămâni și acest lucru poate fi chiar mai mic dacă vă spălați frecvent părul. Prin urmare, este important ca de fiecare dată când vă spălați părul să nu vă spălați tonul frumos luminos sau cenușiu, ci să îl mențineți.

Șampoanele și balsamurile albastru/violet sunt minunate pentru a lupta împotriva părului cu tonuri de galben portocalii.Cea mai bună linie violetă pe care am încercat-o este linia Kevin Murphy Blonde Angel. Această linie nu este doar suficient de puternică pentru a contracara tonurile, dar este foarte blândă pentru blocările procesate chimic.

După ce am încercat mai multe alte produse, cred că această linie are cei mai mulți pigmenți violet și strălucitori optici (unele linii oferă mai puțini pigmenți tonifianți și vă puteți da seama de culoarea violet mai palidă), dar este și cea mai blândă!

Blondele se luptă nu numai cu blondul galben, ci și cu starea uscată / fragilă, iar Kevin Murphy a sporit cu adevărat beneficiile de dezintegrare prin adăugarea de unturi condiționate de Mango, Shea și Murumuru și lavandă liniștitoare.

Folosiți o mască săptămânală de hidratare a părului

Vă amintiți când am menționat că tonerul dvs. în salon va dura doar câteva săptămâni ?! Ei bine, nu este nevoie să vă faceți griji și să vă salvați banii, deoarece vă puteți face propriul toner pentru păr acasă! Masca de toner suprem pentru părul blond este realizată de Shu Uemura numită Shades Reviving Balm în Cool Blonde.

Această mască săptămânală este un instrument puternic în arsenalul tău. Atât de puternic încât este necesară o practică atentă pentru a obține rezultatele corecte. Cu alte cuvinte, acest toner este atât de pigmentat și puternic încât, dacă este lăsat prea mult timp pe parul dumneavoastra, poate rezulta un păr albastru temporar. Doar urmați instrucțiunile și experimentați cu sincronizarea, lăsându-l treptat pe păr mai mult timp până la atingerea tonului dorit.

Folositi un tratament secial pentru parul fragil

O mulțime de saloane folosesc acum un produs care sigilează cuticula rupta în procesul de decolorare, numit Olaplex. Acest produs este CRUCIAL în menținerea sanatatii parului dvs. Așadar, vă recomand să nu vă decolorati fără acest produs!

Dar pentru acasă, un alt produs bun pentru repararea părului prelucrat chimic este Forever Blonde Dramatic Repair Spray de Paul Mitchells. Acest spray are o proteină KerActive unică, care ajută la refacerea părului slab și epuizat.

Paul Mitchell Forever Blonde Dramatic Repair Spray ! De ce îmi place spray-ul Dramatic Repair este că este un tratament leave-in. Acest lucru este important pentru părul blond delicat, deoarece coafarea la căldură și uzura generală pe tot parcursul zilei necesită precauție suplimentară.

Protejați-vă parul de apa cu calcar

Știați că apa cu calcar poate lăsa depozite de minerale pe părul dvs si poate schimba tonul parului? Intrați în Malibu C, singurul brand de îngrijire a părului care s-a specializat și a abordat această problemă direct. Sistemul lor Wellness de apă este o revelație pentru blonde și este probabil sfatul meu # 1 pentru îngrijirea părului blond!

Din păcate, majoritatea dintre noi avem apă de la robinet care include multe minerale care pot modifica tonul părului tău. De exemplu, conținutul ridicat de cupru atunci când este oxidat pe părul blond va produce o nuanță verde, iar conținutul ridicat de fier va provoca o nuanță portocalie. Dar Malibu C a dezvoltat un sistem din 3 părți care clarifică părul acestor depozite minerale, lăsând părul cu un ton clar și ajută la prevenirea acumulării acestor minerale.

Acest sistem include, de asemenea, un șampon și un balsam de utilizare obișnuită pentru a curata părul de depozitele minerale și pentru a preveni acumularea excesivă.Sunt, de asemenea, fără sulf, fără parabeni și fără coloranți!

Conservați-vă culoarea cu o loțiune de protecție zilnică

Pentru a-ți păstra tonul, este important să folosești un fel de linie de protecție a culorii pentru a proteja părul de elemente precum coafarea excesivă, instrumentele de căldură și elementele de mediu, cum ar fi razele UV. Aveda face o linie excepțională Color Conserve care valorifică natura pentru a păstra culoarea timp de până la 6 săptămâni!

Dar vedeta liniei este tratamentul zilnic de plecare Color Color Protect. Un tratament derivat în mod natural de 93% vă protejează culoarea părului, Color Conserve Complex ™ pe bază de botanică. Extract de zada pentru a sigila culoarea, ceaiul verde și alți anti-oxidanți pentru a ajuta la protejarea împotriva factorilor de stres ai mediului și un amestec de ulei de iarnă și scorțișoară pentru a proteja părul de UVA / UVB. Acesta este un produs excelent de utilizat zilnic, dar mai ales în timpul verii și în vacanțele însorite pe plajă, când soarele, apa sărată și clorul pot să se prăbușească pe părul blond.