• Program de lucru

    9AM - 9PM

  • Sambata

    10AM - 8PM

  • Duminica

    Inchis

Totul despre părul natural virgin

Pe o piață inundată cu extensii de păr de peste tot din lume – Brazilia, India, Peru sau China – este aproape imposibil să știi ce să alegi. Toate aceste extensii de păr sunt cunoscute ca fiind din păr virgin. Multe dintre clientele mele au venit cu aceste extensii de păr brazilian virgin sau păr indian virgin, dar un hair-stylist certificat recunoaște de îndată un fals.

Așadar, ce este părul virgin?

În primul rând, părul virgin este lipsit de orice intervenții sau tratamente chimice. Părul virgin are o calitate superioară celui remy. Provine de la un singur donator și este recoltat astfel: se prinde într-o coadă de ponei (ponytail), apoi se taie astfel încât cuticulele părului să se păstreze într-o singură direcție, pentru prevenirea încâlcirii. După tăiere, părul este spălat și dezinfectat, apoi transformat în extensii.

Cum deosebiți fake-ul de original?

Răspunsurile mai multor întrebări pe care le puteți primi din partea furnizorului v-ar putea fi de folos.

Îl puteți întreba pe acesta care sunt culorile în care părul virgin este disponibil. Dacă vânzătorul vă listează o serie de culori, acest păr NU este virgin. Părul virgin vine într-o singură nuanță naturală țării de origine, doar dacă nu ați cerut voi, în prealabil, ca acesta să fie decolorat sau vopsit.

Îl puteți întreba pe furnizor din ce țară provine părul virgin. Dacă vreți să cumpărați, spre exemplu, păr kazakh, iar furnizorul vă spune că este manufacturat în China, este momentul să solicitați certificatul de autenticitate.

Acest document ar trebui să însoțească părul virgin pe care îl cumpărați. Indică originea părului și faptul că acesta a fost urmărit și supus unei inspecții riguroase. Certificatul este garanția că articolul cumpărat este unul original inclusiv prin menționarea numelui companiei, precum și a informațiilor de contact.

Alți indicatori care ar trebui să vă ajute să faceți diferența între un produs de calitate și unul îndoielnic sunt: prețul – părul virgin nu este nici pe departe unul ieftin – și etnicitatea părului virgin dată, de regulă, de culoarea acestuia.

De pildă, părul kazakh este de obicei șaten, însă mulți vor încerca să vopsească un păr sintetic în această nuanță, în speranța că așa le vor păcăli pe clientele mai puțin vigilente.

Părul rusesc provine din comunități rurale mici din Rusia, comunități în care femeile au o dietă simplă, bogată în nutrienți și vitamine, săracă în zahăr, sare și grăsimi animale procesate. Părul rusesc este cel mai pur și mătăsos dintre toate tipurile de păr virgin. Este de origine europeană caucaziană, cel mai subțire și mai fin de pe piață și se găsește atât în nuanțe de blond deschis cât și de maro mediu.

Extrem de versatil, părul rusesc si parul kazakh este standardul Gold al extensiilor de păr uman virgin, cel mai rar și cel mai greu de găsit, la cel mai ridicat preț de pe piață.

Sper că ați găsit util acest ghid în alegerile pe care voi le veți face. În funcție de textura sau intervalul de preț pe care îl doriți va depinde calitatea părului virgin pe care îl veți cumpăra. Nu uitați nici să adresați, cu încredere, toate întrebările furnizorului vostru, înainte de a face o achiziție.

Să fiți frumoase, fetelor!